MERSİN / AKDENİZ - Cengiz Topel İlkokulu

Cengiz Topel İlkokulu

Nusratiye Mah. 5015 Sok. No 43 Devlet Hastanesi Güneyi AKDENİZ/MERSİN
Vizyon
Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak; eğitim sistemini ileri teknolojilerle kaynaştırmak, yeniliklerle destekleme, ölçüp değerlendirerek sürekli geliştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
DERS BAŞLAMA: 12:30 DERS BİTİŞ: 17:30
KLİMA
Ulaşım
Mersin Devlet Hastanesinin Güneyinde. Şehir Merkezi ve Tüm ilçelerden gelen toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Mersin İli Merkez Akdeniz İlçesi Nusratiye mahallesinde bulunan okulumuz, Mersin´in merkezi konumundadır.